1929
- total anunturi
Abonare newsletter
Doresc sa primesc anunturile pe email
Email:
Saptamanal
Lunar
Linkuri recomandateUltimele anunturi

Curatat saltele si perne la domiciliu detalii...
CURATAT SALTELE RELAXA Pentru curatare saltele in profunzime si a fatetelor se va folosi metoda injectie-extractie la domiciliu. CURATARE SALTELE DORMEO Procesul de curatare saltele se va face conform caracteristicilor materialului si sfaturilor producatorului.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Curatat scaune in locatii detalii...
CURATAT SCAUN TEXTIL Scaunele sunt cel mai adesea murdare de alimente,fiind necesara curatarea rapida pentru ca substantele sa fie eficiente. CURATARE SCAUN BIROU Pentru curatat scaune de birou avem cerinte frecvente din partea clientilor cu sediile de birouri.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Curatat mochete in orice locatii detalii...
CURATARE MOCHETA Cei mai multi dintre clienti nostri apeleaza la acest serviciu de curatenie pentru curatare mocheta gradinite sau spalat mocheta restaurat. CURATAT MOCHETA LIPITA Firma noastra de curatenie reuseste in cele mai multe cazuri sa readuca la viata mocheta indepartand si gumele lipite.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Curatat canapele in orice locatii detalii...
CURATARE CANAPEA TEXTILA Materialul textil se deterioreaza in timp,pentru redarea culorilor recomandam curatarea cu aburi. CURATAT CANAPEA PIELE Canapelele din piele isi pot pierde adesea calitatea aspectului daca nu se folosesc produse speciale pentru piele.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Coletarie door to door si transport persoane detalii...
Coletarie door to door si transport persoane oriunde in: Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg. Preturi negociabile(sub pretul pietii) Telefon: +40 74 129 22 09 +40 74 175 43 07 Nume contact: Razvan
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 100 RON
Tel:0741292209
N/A

transport persoane din bucuresti in belgia detalii...
Avem conditii excelente pentru orice cursa de transport persoane in Belgia-Germania, Oferim servicii de transport colete din București – Frankfurt – Bruxelles, oferim siguranţă, seriozitate şi preţuri fără concurenţa. Totodată garantăm responsabilitate şi rapiditate în livrarea coletului sau masini dv.către destinaţie. Pentru a efectua o rezervare sau a lansa o comanda de transport, va invitam sa ne contactați telefonic cu deplina încredere la nr de telefon: +40751066437 , +40730977060 .
Locatia: Ilfov / bragadiru
Pret: 100 RON
Tel:0751066437
Transport marfa intern si international detalii...
Transport marfa cu autoutilitara de 3,5to, asiguram servicii de mutari, relocari la cerere cu manipulanti. Servicii de transport rutier intern si international . Preturi reale !!! Facebook: Petrica Sarb E mail : transport.marfa@hotmail.com Telefon: +400752595788 .
Locatia: Cluj / Cluj Napoca
Pret: 1 RON
Tel:0752595788
Curatat saltele si perne la domiciliu detalii...
Folosind ultima tehnologie pentru curatat saltele Bucuresti si curatat perne la domiciliu prin metoda injectie-extractie,curatam si dezinfectam in profunzime,nu doar fetele saltelei si pernei,aspirand si curatand acarienii depusi in aceastea. Curatat saltele si curatat perne la domiciliul clientului.Pentru curatat saltele vom folosi spuma pentru igienizarea acesteia iar apoi o vom curata cu aburi pentru a distruge microbii acumulati de tesutul de bumbac.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Curatat scaune si fotolii in locatii detalii...
Este recomandat sa cereti ajutorul nostru pentru spalare fotolii si curatat scaune cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a mentine igiena casei dumneavoastra.Curatat scaune Bucuresti dar si spalat fotolii Bucuresti prin metoda injectie-extractie este una dintre cele mai performante metode folosite pe piata servicilor de curatenie eco-prietenoase in momentul de fata.Unde se va executa o actiune de injectie cu apa iar apoi extractand praful si mirosul neplacut, materialul va ramane curat si im
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556
Curatat mocheta si covoare la locatie detalii...
Pentru curatare mocheta birouri se foloseste un procedeu profesional,fiind rare situatiile cand compozitia materialului(tesatura) nu permite procedeul folosirii aspiratorului injectie-extractie.In acest caz se va trece la procedeul de spalare-curatare cu ajutorul spumei active. De cele mai multe ori clienti apeleaza la firme de curatenie care se ocupa de curatat mocheta la domiciliul clientului,pentru spalat mocheta restaurant sau pentru curatat mochete cluburi.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0732916556