9563
- total anunturi
Abonare newsletter
Doresc sa primesc anunturile pe email
Email:
Saptamanal
Lunar
Linkuri recomandateUltimele anunturi

Reparatii utilaje pentru stropit si erbicidat detalii...
Reparatii utilaje pentru stropit si erbicidat ! Ai un utilaj pentru stropit cu pompa ANNOVI REVERBERI, IMOVILLI sau COMET* defect si vrei sa il repari? Avem solutia optima pentru tine! Economisesti timp si bani. Oferta se supune unor termeni si condiții: *Pentru a beneficia de gratuitatea prelucrii sunt necesare oricare 2 pompe cu membrana si piston in 2 sau 3 cilindri, Annovi Reverberi, Imovilli sau Comet. Pentru utilajele pentru erbicidat/stropit la care se realizeaza doar constatare, preluar
Locatia: Dambovita / Targoviste
Pret: 123 EUR
Tel:0768868654
N/A
Livrari utilaje automatizate role hartie detalii...
Companie - Fabricam utilaje simple si automatizate din industria hartiei si cartonului, pentru productia de role h.i., role prosop hartie, role carton, servetele de masa, prosop de bucatarie, etc si acestea functioneaza atit la 220V cat si la 380V. SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.
Locatia: Suceava / Radauti
Pret: 1 RON
Tel:0747137471
N/A
Bizigaz - instalatii GPL Bucuresti detalii...
Echipa Bizigaz ofera instalatii GPL in Bucuresti, sector 4, la preturi atractive si calitate superioara. Clientii pot gasi oferte cu kituri GPL valabile pentru orice marca a masinii.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 2000 RON
Tel:0736.37.76
N/A
Dezmembrez vw passat b6 2.0 tdi 140 cp detalii...
Dezmembrez vw passat b6, motor 2.0 tdi, 140 cp, an. 2006, 180000 km, argintiu, se dezmembreaza orice piesa motor, caroserie, cutie de viteze 6+1, interior, jante r 20 cc cu suspensie modificata cu factura, etc, trimit in tara prin curier, pentru mai multe piese se ofera reducere, pentru mai multe detalii tel 0724628963 Adrian.
Locatia: Constanta / Constanta
Pret: 100 EUR
Tel:0724628963
Noi utilaje pt taiat, stratificat hartie, PA detalii...
Producator/ SRL/ Companie - Fabricam utilaje simple si automatizate din industria hartiei si cartonului, pentru productia de role h.i., role prosop hartie, role carton, servetele de masa, prosop de bucatarie, etc si acestea functioneaza atit la 220V cat si la 380V. SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.
Locatia: Dambovita / Voia
Pret: 1 RON
Tel:0763839059
N/A

Inchirieri rochii de ocazie Timisoara detalii...
Inchiriem rochii de ocazie precum rochii de seara, de banchet, bal, petreceri, nunti, botezuri... Ne gasiti in Timisoara, zona Calea Aradului, pe strada Linistei 22, suntem doar la programari. Preturile sunt intre 80-150 de lei . Facebook: Inchirieri rochii de ocazie Timisoara Link:(https://www.facebook.com/inchirieri.rochiideocazie/) Telefon: 0799665025 .
Locatia: Timis / Timisoara
Pret: 80 RON
Tel:0799665025
Producator echipamente hartie, tuburi carton detalii...
Producator/ SRL/ Companie - Fabricam utilaje simple si automatizate din industria hartiei si cartonului, pentru productia de role h.i., role prosop hartie, role carton, servetele de masa, prosop de bucatarie, etc. si acestea functioneaza atit la 220V cat si la 380V. SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE
Locatia: Covasna / Imeni
Pret: 1 RON
Tel:0744667742
Producator echipamente hartie, tuburi carton detalii...
Producator/ SRL/ Companie - Fabricam utilaje simple si automatizate din industria hartiei si cartonului, pentru productia de role h.i., role prosop hartie, role carton, servetele de masa, prosop de bucatarie, etc. si acestea functioneaza atit la 220V cat si la 380V. SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.
Locatia: Covasna / Imeni
Pret: 1 RON
Tel:0744667742
N/A
Rochii de mireasa detalii...
Noi credem ca in aceasta zi trebuie sa te simti perfecta, de aceea am pregatit pentru tine cele mai frumoase colectii de rochii de mireasa. Alege sa fii unica in ziua nuntii tale alaturi de cel cu care iti vei petrece tot restul vietii alegand rochia perfecta din colectiile noastre de rochii de mireasa. https://www.casaanke.ro/
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0762.112.1
N/A
Rochii de mireasa detalii...
Noi credem ca in aceasta zi trebuie sa te simti perfecta, de aceea am pregatit pentru tine cele mai frumoase colectii de rochii de mireasa. Alege sa fii unica in ziua nuntii tale alaturi de cel cu care iti vei petrece tot restul vietii alegand rochia perfecta din colectiile noastre de rochii de mireasa. Nu te grabi in alegerea rochiei, incearca mai multe si pastreaz-o pe cea care iti va evidentia formele.
Locatia: BUCURESTI / Bucuresti
Pret: 1 RON
Tel:0762.112.1
N/A